Gratis lydbøger på Mofibo

Mofibo har et stort udvalg af lydbøger. Lydbøger er bøger man afspiller ligesom musik, altså du får læst bogen op for dig. Mange foretrækker at høre lydbøger frem for at læse e-bøger, da det åbner op for muligheden for at lave noget andet imens man høre sin lydbog.

Udvalget af lydbøger på Mofibo er et af de største du finder online. De har et bredt udvalg af lydbøger i forskellige genre, både romaner, krimier, biografier, faglitteratur og meget mere. Det hele er inddelt i kategorier på Mofibo, så du hurtigt kan finde Mofibo lydbøger i den genre du bedst kan lide.

Lige nu er der 10.944

Populære lydbøger på Mofibo

Herunder kan du se de mest populære lydbøger på Mofibo lige nu. Som du kan se ovenfor er der rigeligt at vælge imellem skulle du ikke finde nedenstående bøger interessante.

Belgravia af Julian FellowesBelgravia

I 1815 samles nogle af Englands rigeste og fornemmeste borgere til et bal i Bruxelles. For rigmandsdatteren Sophia Trenchard kommer denne aften til at betyde at for hendes fremtidige liv, men det er først 25 år efter slaget, da familien Trenchard flytter til Belgravia, London at ballets følger bliver mærkbare.

Bogen er skrevet af forfatteren bag den populære engelske TV-serie Downtown Abbey. Her har hun igen skrevet en succesful roman og de rige i England.

Lyt til bogen gratis på Mofibo

Ståsteder af Svend BrinkmannStåsteder

I Ståsteder giver Svend Brinkmann 10 bud på hvilke holdepunkter, mål og formål vi kan have her livet. Det er efterfølgeren til bogen Stå fast, der lærte hvordan og hvorfor man skulle tage nej-hatten på. Denne bog indeholder altså 10 standpunkter vi kan tage, når vi bliver trætte af at jagte den evige udvikling. Bogens 10 ideer viser vejen til selvudsigt.

Bogen er skrevet af Svend Brinkmann, der også står bag bogen ‘Stå fast’, som handler om at tage nej-hatten på.

Lyt til bogen gratis på Mofibo

Vindue uden udsigt af ane AamundVindue uden udsigt

I denne bog sætte Jane Aamund fokus på stærke kvinder fra hele verdenen, der er en del af de mange tjeneste- og herskabsfolk der hjælpe de rige og velhavende mennesker i Danmark. Hun kommer selv fra en familie hvor hendes mor har arbejdet som tjenestedame efter gården blev solgt på tvangsauktion, så hun kender til problemerne med sjældent at komme til orde, men her beretter hun tjenestepigernes historier.

Jane Aamund er forfatter og har udgivet mange bøger i sit liv.

Lyt til bogen gratis på Mofibo

Svinene af Karl-Johan VallgrenSvinene

Svinene er en uafhængig efterfølger af bogen Skyggedrengen, der handler om de samme personer og har derfor også Danny Katz som bogens hovedperson. Den udspiller sig i Stockholms Underverden, hvor Danny har taget kontakt til gamle venner og det får konsekvenser. Imens er Jorma Hedlund også fristet af at gå tilbage til kriminelle gerninger da det synes uimodståeligt.

Svinene er skrevet af Carl- Johan Vallgren og er hans nyeste udgivelse, med de samme personer som fra Skyggedrengen.

Lyt til bogen gratis på Mofibo

Løftet af Simona AhrnstedtLøftet

I Løftet følger man den smukke læge Isobel Sørensen og rigmandssønnen Alexander De la Grip. Alt er gået godt for Isobel, hun er en af de dygtigste læger og klaret alt hun har været igennem, men så går det op for hende at nogle har stoppet pengetilførslen til hendes Non-profit organisation og det virker som et personligt angre.

Alexander fester og score sig gennem tilværelsen for ikke at kommer i kontakt med sin ensomhed, og da han ser Isobel ved han at det skal være hans næste erobring.

Lyt til bogen gratis på Mofibo

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *